Selecteer een pagina

Wie verdient een Bijzondere Werkdag?

Er zijn van die medewerkers die en uitmuntende prestatie geleverd hebben.
Die medewerkers verdienen een bijzonder beloning.

Open Playground organiseert een Bijzondere Werkdag voor medewerkers die een uitmuntende prestatie geleverd hebben. Samen met een groep toppers worden ze flink aan het werk gezet. Onder professionele begeleiding creëren ze samen in één dag een nieuw initiatief voor een goed doel. 

Het is een uitdagende dag waar iedere deelnemer geïnspireerd wordt zijn of haar talenten en creativiteit te gebruiken. Het eindresultaat is een concreet uitgewerkt initiatief die de groep zal aanbieden aan het zelf gekozen goede doel.

Op een inspirerende locatie worden de deelnemers de hele dag in de watten gelegd. Ze kunnen genieten van een heerlijke, gezonde lunch en een aantal verrassingen. Kortom, een dag vol inspiratie, creatie, plezier en voldoening. Een bijzondere beloning om nooit te vergeten.

In overleg (Q1 van 2021)

Het programma start om 9.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. Na deze dag biedt Open Playground twee maanden hulp bij de ontwikkeling van het initiatief. 

Vergadercentrum Meeters

Deze dag vindt plaats bij vergadercentrum Meeters waar passende maatregelen zijn genomen om de gezondheid van alle deelnemers te kunnen waarborgen. 

€500 per deelnemer

De investering is exclusief BTW en inclusief locatie, lunch en professionele begeleiding. Van dit bedrag gaat €200 direct naar het gekozen goede doel.

Wacht niet op bijzondere momenten,
maak momenten bijzonder

De Bijzondere Werkdag wordt begeleid door Dennis Barten, eigenaar van Open Playground. Als creatief ondernemer help ik professionals en organisaties bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten, zodat ze kunnen groeien, zichzelf kunnen verrassen en zo het verschil kunnen maken.

Met dit project wil ik mensen belonen die iets bijzonders hebben gepresteerd. Samen creëren we een nieuw initiatief voor een goed doel. Daarbij maken we gebruik van ieders talenten en creativiteit. Op die manier kunnen we van betekenis zijn voor anderen.  

Met vriendelijke groet,
Dennis Barten

Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren.