Selecteer een pagina

Ik help je graag

Als creatief ondernemer begeleid ik professionals en organisaties bij creatieve groeiprocessen. Het ontdekken van een nieuw speelveld vraagt een open blik en lef. Het biedt de kans om te groeien, jezelf te verrassen en het verschil te maken.

Mijn kracht is dat ik conceptueel kan denken. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven en zie snel verbanden. Ik ben positief ingesteld en houd ervan om mensen aan het denken te zetten. Als mijn radartjes gaan draaien zie ik overal openingen en kansen. Ik geniet ervan een concept te ontwikkelen waar alle ingrediënten elkaar versterken en de essentie volledig tot zijn recht komt. Op deze manier kan ik van betekenis zijn voor anderen.

Mijn motto is al jaren: “Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren”.

Dennis Barten

Wat er ook speelt in je organisatie,
laat het vooral je medewerkers zijn

Als creatief ondernemer help ik professionals en organisaties iets waardevols te creëren waarmee ze het verschil kunnen maken. Op dit moment ben ik zelf actief betrokken bij een aantal initiatieven:

Mede eigenaar

Mede eigenaar van Coritas. Een Nederlands lifestyle merk waar wij kwalitatieve kleding en goodies ontwerpen met een verhaal.

Strategie Manager

Begeleiding van het creatieve groeiproces. Opzetten van een visie en structurele inrichting om de ambitieuze groeidoelstelling te realiseren.

Bedrijfsbegeleider

Sinds 2015 begeleid ik groepen studenten van de HAN (2e leerjaar) bij het opstarten van een eigen bedrijf.

Wil je meer weten over mijn initiatieven?
Neem contact op, zodat we samen het verschil kunnen maken?

Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren.