Selecteer een pagina

Ik help je graag

Als strategisch sparringpartner zet ik mijn creatieve denkkracht in om anderen te inspireren, aan het denken te zetten en positieve energie te geven, zodat ze kunnen groeien, zichzelf kunnen verrassen en zo het verschil kunnen maken.

Mijn kracht is dat ik conceptueel kan denken. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven en zie snel verbanden. Ik ben positief ingesteld en houd ervan om mensen aan het denken te zetten. Als mijn radartjes gaan draaien zie ik overal openingen en kansen. Ik geniet ervan een concept te ontwikkelen waar alle ingrediënten elkaar versterken en de essentie volledig tot zijn recht komt. Op deze manier kan ik van betekenis zijn voor anderen.

Dennis Barten
Driving positive change

Strategisch

Creatief

Positief

Creativiteit is intelligentie die plezier maakt

Naast Open Playground ben ik op dit moment actief betrokken bij een aantal initiatieven:

Mede eigenaar

Oprichter en mede-eigenaar van Coritas, online Brandstore. Wij ontwerpen premium kwaliteit kleding en goodies met een verhaal: geïnspireerd op persoonlijke ervaringen van mensen zoals jij en wij. Op deze manier maken we de verhalen tastbaar en voorzien we het straatbeeld van een shot positiviteit. 

Strategy Manager

Als Strategy Manager eindverantwoordelijk voor het IT Partner programma. Een programma dat Centralpoint in staat stelt continu nieuwe toegevoegde waarde te ontwikkelen voor klanten. Het antwoord op de snel veranderende wereld waarin technologie een belangrijke rol speelt.

Bedrijfsbegeleider

Sinds 2015 begeleid ik groepen studenten van de HAN (2e leerjaar) bij het opstarten van een eigen bedrijf. Mijn rol als bedrijfsbegeleider is om deze groep studenten te begeleiden in het opstarten en runnen van een eigen onderneming. 

Wil je meer weten over mijn initiatieven? Of ben je nieuwsgierig naar mijn ideeën voor jouw organisatie? Neem contact op, zodat we samen het verschil kunnen maken?

Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren.