Selecteer een pagina

Ik help je graag

Als creatief ondernemer help ik professionals die meer willen doen met hun talenten en ideeën. Ik help ze bij het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten, zodat ze kunnen groeien, zichzelf kunnen verrassen en zo het verschil kunnen maken.

Mijn kracht is dat ik conceptueel kan denken. Ik kijk vanuit verschillende perspectieven en zie snel verbanden. Ik ben positief ingesteld en houd ervan om mensen aan het denken te zetten. Als mijn radartjes gaan draaien zie ik overal openingen en kansen. Ik geniet ervan een concept te ontwikkelen waar alle ingrediënten elkaar versterken en de essentie volledig tot zijn recht komt. Op deze manier kan ik van betekenis zijn voor anderen.

Mijn motto is al jaren: “Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren”.

Dennis Barten

Wat er ook speelt in je organisatie,
laat het vooral je medewerkers zijn

Als creatief ondernemer help ik mensen iets waardevols te creëren waarmee ze het verschil kunnen maken. Natuurlijk bedenk ik ook zelf nieuwe initiatieven. Op dit moment ben bezig met het verkennen van de volgende ideeën:

JMEZ

Je Mag Er Zijn

Een programma voor jongeren die gepest worden. Het programma legt de nadruk op de positieve kant. Deelnemers ontdekken en ontwikkelen hun talenten. Op die manier krijgen ze meer zelfvertrouwen beseffen ze dat ze er mogen zijn. 

Stichting

Doosje aandacht

Een creatief project om mensen meer met elkaar in verbinding te laten komen. Het doosje staat symbool voor jouw aandacht. Het doosje geef je aan iemand die jouw aandacht verdient. De opbrengst van het doosje gaat naar een goed doel.

Coritas

Quality products with a social mission

Kwalitatief hoogwaardige (merchandise) producten met een authentiek design. Ieder design vertegenwoordigd een goed doel waardoor dat goede doel aandacht krijgt. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Wil je meer weten over mijn initiatieven?
Neem contact op, zodat we samen het verschil kunnen maken?

Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren.