Selecteer een pagina

Nieuwsgierigheid is de sleutel tot vernieuwing

Nieuwsgierigheid is natuurlijk onderzoekend gedrag wat we van kinds af aan hebben. Het leidt tot verkenning, onderzoek, leren en maakt je enthousiast. Zonder nieuwsgierigheid zou een mens minder gemotiveerd zijn te zoeken, verder te gaan en risico’s te nemen.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Hier staan enkele projecten waar ik trots ben.

Herpositionering

Nieuwe positionering van Centralpoint na samensmelting van drie bedrijven. Ontwikkeling van nieuwe visie, missie, strategie en kernwaarden met een imposante lancering op 1 juni 2018.

Propositie ontwikkeling

Ontwikkeling van visie en propositie met als titel “De werkplek van 2020”. Deze propositie is uitgewerkt in diverse marketingmiddelen zoals deze animatie.

Propositie ontwikkeling

Uitzending op RTL7 van Ondernemend Nederland op 23 september 2018 met als titel “De nieuwe organisatie”. Hierbij mocht ik mijn visie op de werkplek van de toekomst vertellen.

Innovatief concept

De opdracht was simpel: “Maak een film over de werkplek van de toekomst”. Door de inzichten tijdens de uitwerking is dit geëvolueerd tot een innovatief concept en samengevat in een animatie.

Trendwatcher

Aan mij de eer als trendwatcher de eindpresentatie te verzorgen tijdens de ICT Kennismarkt van het IWR met als titel “Innovatie, wie maakt me los”. Heb zelfs gedanst op ’t podium, zie fragment.

Succes is één keer vaker opstaan dan vallen.

Bedankt voor jullie vertrouwen.

Nieuwsgierig welke openingen en kansen jij kunt creëren? Neem contact op als je klaar bent om te vernieuwen, jezelf te ontwikkelen en te verrassen, zodat jij het verschil kunt maken?

Gebruik je talent om iets bijzonders te creëren.